Netherlands United-Kindom

GROTE schepen voor KLEINE groepen!

Grote schepen voor kleine groepen!


Donderdag 09 mei 2012

Sail Royal Greenwich biedt GROTE schepen voor kleine groepen

thalassa - Towerbridge

Sail Royal Greenwich, de 1ste editie van een groots maritieme evenement, zal plaatsvinden tijdens de Olympische Spelen. Het is voor bedrijven en hun zakenrelaties een unieke kans om, terwijl zij van alle gemakken worden voorzien, banden aan te halen en gezamenlijk een zeer bijzondere ervaring te delen: varen op de Thames op een indrukwekkend tall ship, door het hart van de Olympische Spelen, Greenwich!

Wegens de vele aanvragen voor kleinere groepen (minder dan 10 personen), bieden wij nu ook hen de mogelijkheid om deel te nemen aan dit spectaculaire evenement. En wel op het ‘Assembly Ship’, de prachtige Joanna Saturna op zaterdag 28 juli of zaterdag 4 augustus van 12.00 tot 17.00 uur.

Tussen 25 juli en 12 augustus varen er dagelijks 16 tall ships, met een capaciteit tot wel 135 personen per schip, op de Thames tussen de Royal Arsenal Pier in Woolwich, langs de O2 Arena naar Towerbridge. De ultieme vorm van corporate hospitality die London u kan bieden! Dit uit zich o.a. in uitstekende catering, verzorgd door Michelinkoks Ron Blaauw en Richard Corrigan. Pak uw kans en neem deel aan dit historische en unieke nautische evenement.

Boris Johnson, burgemeester van London, is al overtuigd: “2012 zal een onvergetelijke worden op de Thames.”

of Gordon Innes, directeur  London & Partners: “We voelen ons vereerd om Sail Greenwich ‘aan boord’ te hebben en zien uit naar het promoten van dit geweldige evenement via al onze pr- en marketingkanalen. Het is voor London een spannend jaar, en dit evenement biedt voldoende kansen om London echt te beleven.”

Director Paulus Mooyman voegt nog toe:   “We zijn vereerd om deel te mogen zijn van deze belangrijke periode voor London. Sail Royal Greenwich biedt unieke kansen op het gebied van corporate hospitality. De schepen zijn er uitermate geschikt voor door de combinatie van topcatering, de route en de Olympische sferen.”

NEB
Sail Royal Greenwich 2012 wordt mogelijk gemaakt door het Nautisch Evenementen Bureau